Fiets tegen diabetes

Jij kan een steentje bijdragen!

Met jouw inzet als deelnemer, vrijwilliger, sponsor of donateur maken we ons sterk voor meer onderzoek naar en een nog effectievere behandeling van diabetes mellitus.

We begrijpen dat niet iedereen tijd of geld heeft om ons te ondersteunen, gelukkig kan je op verschillende manieren een bijdrage doen.

Doe een donatie.

Doe een donatie in 1 minuut via de onderstaande knop. De totale netto-opbrengst van de activiteiten in 2024 zijn bestemd voor het verder ontwikkelen en gebruiksvriendelijker maken van de bi-hormonale kunstmatige alvleesklier (die in ontwikkeling is bij ‘inredadiabetic’ in Goor)

Doe een donatie

Fiets mee.

Op het programma staan twee tochten. Een sportieve tocht (tussen de 100 en 130 km) en een recreatieve tocht (tussen de 50 en 60 km).

Ook de sportieve tocht is beslist geen wedstrijd. Je hoeft dus geen getrainde sportman of – vrouw te zijn om deel te nemen aan Fiets tegen Diabetes.

Inschrijven

Sponsor een team of deelnemer.

Veel deelnemende teams en individuele deelnemers vertellen op hun eigen actiepagina waarom ze als deelnemer in actie zijn gekomen en meedoen aan Fiets tegen Diabetes en wat het (financiële) doel is dat ze willen realiseren. Ook vertellen ze waarom ze graag zien dat je juist hun project kiest om te sponsoren.

Sponsor een team of deelnemer