Inschrijven

Inschrijven.

Informatie over de fietstocht. Onderaan deze pagina vind je informatie over de fietstocht. Voor vragen kan je ons altijd mailen op info@fietstegendiabetes.nl Het is geen wedstrijd. Deelnemen aan Fiets tegen Diabetes is niet het rijden van een wedstrijd. Het is ook niet het zo snel als mogelijk rijden van een toertocht. Het doel is hoofdzakelijk in beweging zijn en door te fietsen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen Diabetes. Actief zoeken naar sponsoring Van deelnemende teams/deelnemers wordt daarom verwacht dat zij zich inzetten om hun actie te laten sponsoren om zoveel mogelijk extra geld bijeen te brengen voor het doel van Fiets tegen Diabetes. Via de beheerpagina kunnen familie, vrienden, kennissen en anderen uitnodigd worden om je actie te sponsoren.

Informatie over de fietstocht.

Overzicht van de routes staan onderaan deze pagina. ‘Fiets tegen diabetes’ organiseren we samen. Wij zorgen voor faciliteiten, de route, de noodzakelijke begeleiding en (beperkte) verzorging tijdens de fietstochten. Jij voor je persoonlijke inschrijving als deelnemer, eventueel voor het vormen van je team en het bijeenbrengen van sponsorgelden. Op deze manier houden we de opzet van ‘Fiets tegen diabetes' overzichtelijk, persoonlijk en betrokken. Tip: Check na inschrijving nog een aantal keer deze informatie. We behouden ons het recht om deze informatie aan te passen wanneer dit nodig is.

Door deelname erken je als deelnemer op de hoogte te zijn van de bepalingen in de reglementen en de algemene voorwaarden. Lees daarom onze reglementen, statuten, beleidsplan, etc.

De eerste ‘Fiets tegen Diabetes’ tochten vinden plaats op 29 juni 2019.
Deelname aan fietstochten georganiseerd door Fiets tegen Diabetes vindt plaats op eigen risico.
Start- en finishplaats is in Harderwijk (Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe, Locatie Kranenburg, Mecklenburglaan 3, 3843BN Harderwijk).
Er kan ingeschreven worden op twee tochten, recreatief 50km of sportief 125km.
Ons advies is om echt vooraf online in te schrijven om wachten en opstoppingen te voorkomen. Inschrijven bij de start is wel mogelijk. Bij online inschrijven ben je er zeker van dat je kunt starten. Het maximum aantal deelnemers dat dit jaar kan starten hebben we vastgesteld op 500. Er is geen mogelijkheid om te pinnen, zorg dan voor contant/gepast geld.
Start sportieve tocht (125 km) tussen 8.30 uur en 10.00 uur.
Start recreatieve tocht (50 km) tussen 10.00 uur en 11.30 uur.
Uiterste finishtijd en bekendmaken gerealiseerde sponsorbedrag tussen 16.00 uur en 16.30 uur. Aansluitend afsluiting van het evenement.
De tochten zijn uitgezet over de Veluwe (en Veluwezoom).
De routes gaan over fietspaden en zoveel als mogelijk over verkeersluwe wegen. Alle wegen zijn geasfalteerd of verhard.
De routes zijn uitgepijld. Ook zijn de routes vanaf 26 juni te downloaden.
Alle soorten fietsen zijn toegestaan, met uitzondering van de speed pedalic.
Voor deelnemers op een racefiets is een fietshelm verplicht.
Onderweg zijn er nergens verkeersregelaars. Kijk dus zelf goed uit. Op punten met meer dan normaal risico, zijn extra grote pijlen geplaatst en/of borden.
Bij start- en finishplaats is ruimte om te parkeren. Wel adviseren we om zoveel als mogelijk samen naar de startplaats te reizen. Openbaar vervoer is een goede optie. Het NS-station is op loopafstand.
Kleedruimte, sanitaire voorzieningen en douches zijn aanwezig op finishlocatie. Zorg wel zelf voor handdoek en douchespullen.
Onderweg zijn er verzorgingsposten (met mogelijkheden tot gezondheidscheck): sportieve tocht 2x, recreatieve tocht 1x. Ook bij start en finish is een gezondheidscheck mogelijk.
Inschrijfgelden en eventueel gerealiseerde sponsoropbrengsten worden niet geretourneerd.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76