Inschrijven

Inschrijven.

Informatie over de fietstocht. Onderaan deze pagina vind je informatie over de fietstocht. Voor vragen kan je ons altijd mailen op info@fietstegendiabetes.nl Het is geen wedstrijd. Deelnemen aan Fiets tegen Diabetes is niet het rijden van een wedstrijd. Het is ook niet het zo snel als mogelijk rijden van een toertocht. Het doel is hoofdzakelijk in beweging zijn en door te fietsen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen Diabetes. Actief zoeken naar sponsoring Van deelnemende teams/deelnemers wordt daarom verwacht dat zij zich inzetten om hun actie te laten sponsoren om zoveel mogelijk extra geld bijeen te brengen voor het doel van Fiets tegen Diabetes. Via de beheerpagina kunnen familie, vrienden, kennissen en anderen uitnodigd worden om je actie te sponsoren.

Informatie over de fietstocht.

‘Fiets tegen diabetes’ organiseren we samen. Wij zorgen voor faciliteiten, de route, de noodzakelijke begeleiding en (beperkte) verzorging tijdens de fietstochten. Jij voor je persoonlijke inschrijving als deelnemer, eventueel voor het vormen van je team en het bijeenbrengen van sponsorgelden. Op deze manier houden we de opzet van ‘Fiets tegen diabetes' overzichtelijk, persoonlijk en betrokken. Tip: Check na inschrijving nog een aantal keren deze informatie. We behouden ons het recht voor om wanneer dit nodig is deze informatie aan te passen.

Door deelname erken je als deelnemer op de hoogte te zijn van de bepalingen in de reglementen en de algemene voorwaarden. Lees daarom onze reglementen, statuten, beleidsplan, etc.

De eerste ‘Fiets tegen Diabetes’ tochten vinden plaats op 29 juni 2019.
Er kan ingeschreven worden op twee tochten, recreatief 50km of sportief 120km.
De tochten zijn uitgezet over de Veluwe (en Veluwezoom).
Start- en finishplaats in Harderwijk (Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe, Locatie Kranenburg, Mecklenburglaan 3, 3843BN Harderwijk).
Start sportieve tocht tussen 8.30 uur en 10.00 uur.
Start recreatieve tocht tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
Ruimte om te parkeren is (beperkt) aanwezig. Reis zoveel mogelijk samen naar de. startplaats. NS-station is op loopafstand.
Sanitaire voorzieningen en douches zijn aanwezig op finishlocatie.
Verzorgingsplaats/diabetespost voor gezondheidscheck: sportieve tocht 1x, recreatieve tocht 1x.
Deelname aan Fiets tegen Diabetes vindt plaats op eigen risico.
De tochten zijn uitgezet over de Veluwe (en Veluwezoom).
Inschrijfgelden en eventueel gerealiseerde sponsoropbrengsten worden niet geretourneerd.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76