Fiets tegen diabetes

Trots dat het gelukt is!

Omdat 27 juni niet door kon gaan en 26 september niet lukt, fietsten Jolien en Dennis hun tocht op 30 juli. Lees over hun ervaring in deze blog..

Eigenlijk zouden we 27 juni gaan fietsen. Die datum werd natuurlijk verzet en we weten allemaal waarom. De datum in september kwam niet goed uit voor ons. We wilden toch onze actie maken. Vandaar dat we vandaag, 30 juli, zijn gaan fietsen.

Na alles voorbereid te hebben, genoeg eten op zak, fietsen klaar, route bij de hand, zijn we rond 8 uur vertrokken. De fietstocht begon al gelijk goed, met een fikse hyper... Dat was een tegenslag. Na een shot insuline en rustig fietsen, kon ik door. Ik dacht even dat we de tocht moesten afbreken.

Na een kilometer of 65 zat ik er even doorheen. Pijn in de benen, tijd voor een terrasje! We hebben goed geluncht en toen snel weer op de fiets. Het aftellen van de kilometers kon beginnen. We waren immers over de helft.

We hebben de bestaande route aangepast, zodat we vanuit huis konden beginnen met fietsen. Maar dichterbij huis stond de teller nog maar op 112 km. Dus een extra rondje gemaakt! Want stoppen voordat we boven de 130 km zitten, dat gaat me niet gebeuren. Dat is gelukt!

Het was pittig..
De route was supermooi.
Ik ben echt trots op mezelf dat het gelukt is.