Fiets tegen diabetes

Een geweldige route fietsen met oude en nieuwe vrienden?

Fiets een 'Fiets tegen Diabetes' fietstocht op 4 september!
Geef jezelf een fijn vooruitzicht en een doel voor 2021.  Doe mee! Reserveer de datum alvast in je agenda. Roep je vrienden, clubgenoten, fietsmaten bijeen en maak ze enthousiast. Start alvast je actie. Wanneer fietsen niet je ding is, start dan een eigen actie. In deze blog kijken we nog even terug naar 2020 voor inspiratie en motivatie.

Wat was het een prachtige dag...


Nagenieten mag en kan nog steeds! Wat hebben we achteraf gezien geluk gehad. Niet alleen vanwege het prachtige weer, ook omdat we als het ware een beetje tussen corona zijn 'door gefietst'. 

Wat was 26 september 2020 een prachtige dag en wat een fantastisch resultaat! 

Record bedrag

De opbrengst de gezamenlijk acties is overgemaakt naar stichting Robopump (https://www.robopump.org ). De stichting die is gelinkt aan Robin Koops en zijn bedrijf Inreda Diabetic. Het bedrag dat we hebben overgemaakt is 28.600 euro (Dit is 100 euro meer dan de opbrengst van het eerste jaar). Hoe bijzonder is dat? Een recordbedrag. Met het begin van corona in maart durfden we daar niet eens van te dromen.
Zoals beloofd is al het geld wat bijeen is gebracht met acties en/of donaties overgemaakt voor het beoogde doel: “De kunstmatige alvleesklier ook voor jongeren en kinderen.”

Wat een inzet is er getoond!

Niet alleen door de deelnemers die hebben gefietst, ook door vrijwilligers, donateurs en sponsors. Eigenlijk klopte alles op 29 september 2020. Een geweldige sfeer, gevoel van verbondenheid, veel gezelligheid, vriendschap, optimisme en hoop. 

Zo mooi om te zien en te ervaren. We zien er nu al weer naar uit.

Kinderen genieten ook..

Kinderen van ‘mee fietsende ouders’ voelden zich welkom en hebben genoten. Ze maakten insectenhuisjes, schilderstukjes. Speelden samen buiten, verkenden de omgeving, bliezen de vertrekkende fietsers uit met zeepbellen. Ze keken ook film op groot scherm en genoten van poffertjes, drinken, snoepjes en chips. Echt een feest.

Ook dit jaar organiseren we weer een kinderfeest voor de kinderen van ouders die mee fietsen.

Bekijk de foto's van de vorige editie..

Er zijn veel foto's gemaakt. Teveel om hier allemaal te delen. De foto's geven een impressie van hoe mooi het is om te fietsen over de Veluwe. Daarom hebben we een aantal foto's uitgezocht (ongeveer 550) en in een album geplaatst.

Door op deze link te klikken kun je de foto’s bekijken en eventueel downloaden. 

De acties van 2020..

Ongelooflijk, de acties die in 2020 zijn gemaakt!

Door op deze link te klikken wordt zichtbaar welke acties zijn aangemaakt en wat het resultaat was.