Let op! In tegenstelling tot vorig jaar is inschrijven op de dag zelf niet meer mogelijk - i.v.m. Corona wordt een uiterste inschrijfdatum gehanteerd: 24 september 22.00 uur.

Inschrijven

The Sweeties

Donaties

€1.602,-
€1.300,-
Milou Venema - € 20 | / - € 50 | Lisa - € 10 | Theo Visscher - € 10 | Vincent van Dijk - € 15
Bekijk alle donaties

Teamleden

Karlijn

Bernhardine

Karlo

Henk

Wat is de reden dat jullie je tegen diabetes in zetten?

Omdat ik zelf 3 jaar oud was toen ik diabetes type 1 kreeg (en inmiddels bijna 21 ben), weet ik als geen ander hoe vervelend het is om op te groeien met diabetes. Natuurlijk probeer ik positief te blijven en heb ik een eigen draai eraan gegeven om toch als kind 'normaal' mee te kunnen doen met ontzettend veel hulp van mijn ouders. Maar, als klein kind is het natuurlijk belangrijk dat je gewoon vrij rond kunt rennen zonder op alles te hoeven letten. Dit jaar fietsen wij daarom specifiek voor de kunstalvleesklier voor kinderen, zodat ook voor de jongere diabeten een zorgeloze toekomst te realiseren valt!

Waarom zouden mensen jullie moeten sponsoren?

Wij doen dit jaar weer mee omdat het vorig jaar ontzettend gezellig was! Wij hebben enorm veel mensen leren kennen, meer kennis op gedaan over de mogelijkheden van de kunstalvleesklier en natuurlijk samen (met alle andere fietsers) een enorm bedrag weten op te halen! Dit jaar gaan we er weer vol tegen aan om hopelijk weer een bijdrage te kunnen leveren aan de realisering van de kunstalvleesklier!

Sponsor dit Team

E-mailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76