Inschrijven

Team_Petra

Donaties

€1.510,-
€2.000,-
Antonio Ricevuto - € 20 | Eduard, Ingrid en kids Voorn - € 100 | Marc Heusdens - € 50 | Pim, Marloes, Noa en Jorn - € 25 | Jeroen - € 25
Bekijk alle donaties

Teamleden

petra

Toni

luca

Wat is de reden dat jullie je tegen diabetes in zetten?

Jonge kinderen moeten elke dag onbezorgd kunnen leven. Deelnemen aan een dag zo als elk ander kind zonder beperkingen van "prikken, meten, spuiten, eten". Dit is mogelijk met een kunstmatige alvleesklier. Om dit voor elk kind mogelijk te maken is er veel onderzoek en geld nodig.

Waarom zouden mensen jullie moeten sponsoren?

Sinds kort is bij mij diabetes type 1 vast gesteld. Ik maak nu elke dag mee wat voor impact het heeft op je dagelijkse leven. Zorgeloos en spontaan eten en drinken is er niet meer bij. Maar doordat ik omringd wordt door mijn lieve gezin, familie, vrienden en collega's aan wie ik dit rustig kan uitleggen en die mij alle ruimte geven is het voor mij een nieuwe way of life. Voor jonge kinderen is deze impact vele malen groter. Zij moeten al als een volwassene in het leven omgaan met hun diabetes terwijl zij eigenlijk onbezorgd de dag zouden moeten beleven. Goed dus om sportief geld bij elkaar te fietsen voor een kunstmatige alvleesklier.

Sponsor dit Team

E-mailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76