Let op! In tegenstelling tot vorig jaar is inschrijven op de dag zelf niet meer mogelijk - i.v.m. Corona wordt een uiterste inschrijfdatum gehanteerd: 24 september 22.00 uur.

Inschrijven

GES Geven

Donaties

€1.635,-
€2.000,-
Pap & mam E - € 25 | - - € 5 | Bas Rens - € 10 | Lisette - € 10 | - € 10
Bekijk alle donaties

Teamleden

Ruben

Anne-Vera

Wat is de reden dat jullie je tegen diabetes in zetten?

Om ervoor te zorgen dat de kunstmatige alvleesklier werkelijkheid wordt voor jong en oud, fietsen wij graag mee op 26 September 2020. Wij zullen als Team GES Geven gas geven voor diabetes!!

Waarom zouden mensen jullie moeten sponsoren?

Mijn broer, Evert-Jan Engeltjes, kreeg op jonge leeftijd te horen dat hij diabetes heeft. Waar wij als broers en zussen in het begin af en toe konden zeuren over al het suikervrije spul in huis, besef je pas later wat voor een impact diabetes daadwerkelijk heeft. Je broer elke dag zijn bloedsuiker zien prikken en insuline zien toedienen, de nieuwe pompjes ziet uitproberen, opgenomen ziet worden in het ziekenhuis en het verdriet van je broer zien van het ziek zijn, doet je beseffen hoe het leven met diabetes eruit ziet. Indien de kunstmatige alvleesklier al tot de mogelijkheden had bestaan toen Evert-Jan nog jong was, waren de gevolgen van diabetes misschien wel beperkt geweest en had zijn leven er op dit moment heel anders uitgezien. Om ervoor te zorgen dat de kunstmatige alvleesklier werkelijkheid wordt voor jong en oud, fietsen wij graag mee op 26 September 2020. Wij zullen als Team GES Geven gas geven voor diabetes!!

Sponsor dit Team

E-mailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76