Let op! In tegenstelling tot vorig jaar is inschrijven op de dag zelf niet meer mogelijk - i.v.m. Corona wordt een uiterste inschrijfdatum gehanteerd: 24 september 22.00 uur.

Inschrijven

Bastiaan Batstra

Donaties

€0,-
€1.000,-

Wat is de reden dat jullie je tegen diabetes in zetten?

Het is geen moeten, maar ik zeg altijd: geef wat je kwijt kunt. Helaas zijn mijn dochters (2 en 5 jaar oud op dit moment) en ik belast met deze chronische ziekte. Het leven is hierdoor behoorlijk veranderd, al proberen we gezamenlijk de draad weer op te pakken. Ik ben optimistisch als het gaat om de technologische mogelijkheden van nu, en wat gaat komen. Ik zou graag willen dat mijn kinderen hiervan gebruik kunnen maken, zodat zij bij het ouder worden een aanzienlijke mindere kans hebben op complicaties. Laatst schrok ik toen ik iemand sprak die zelf al jaren diabetes type 1 heeft en aangaf dat zijn twee zonen het ook hebben. Daarbij vertelde hij dat 1 van zijn zonen een oogtest moest ondergaan en de kans groot was dat hij zijn rijbewijs zou moeten inleveren. Hij had zelf ook last van retinopathie en neuropathie. Wij zijn gelukkig (nog niet) bekend met complicaties, maar we zitten er ook niet op te wachten. Het duidt wel op de ernst van deze ziekte.

Waarom zouden mensen jullie moeten sponsoren?

Ik doe mee omdat ik graag fiets, van tochten fietsen houd en met zo'n mooi bijkomend doel is dat het minste wat je kunt doen om geld op te halen. Want geld is hard nodig en de mooie en veelbelovende ontwikkelingen mogelijk te maken.

Sponsor dit Individu

E-mailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76