Let op! In tegenstelling tot vorig jaar is inschrijven op de dag zelf niet meer mogelijk - i.v.m. Corona wordt een uiterste inschrijfdatum gehanteerd: 24 september 22.00 uur.

Inschrijven

Statiegeldflessen verzamelen

Lever lege flessen in en doneer het statiegeld voor het goede doel. Wij doen het. Doe ook mee!

Donaties

€522,-
€250,-
Boni Hooglanderveen - € 60 | Spar Doornspijk - € 40 | Jan en alleman.. - € 11 | Barbara, Ellen en andere cillega's - € 14 | Boni Nunspeet - € 53
Bekijk alle donaties

Sponsor deze actie

Emailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Waarom wij deze actie opgezet hebben.

Onderzoek om de kunstalvleesklier voor kinderen mogelijk te maken is echt belangrijk. Ook in tijden van crisis moet wat echt belangrijk is, doorgaan.

Wat houdt deze actie in?

Hoe eenvoudig! In deze crisistijd ga je zo min mogelijk naar de supermarkt. Je lege flessen een maand opsparen, ze inleveren en jouw statiegeld doneren voor een het goede doel. Wij doen het. Doe ook mee!

Maak er jouw eigen statiegeldflessen actie van.

Vraag bij jouw supermarkt of de 'donatiebus' bij het inleverpunt voor lege flessen mag worden ingezet voor de actie van Fiets tegen Diabetes. Hoe mooi zou het zijn wanneer iedereen die wil een maand of langer zijn bonnetjes van de lege flessen kan doneren voor het goede doel. Wij gaan het doen. Doe je ook mee?

Vraag familie, kennissen, vrienden of ze statiegeld flessen voor jou willen bewaren.
Wij gaan het doen. Doe je ook mee?

Start met je vriendjes op school een statiegeld flessen actie en/of verzamel in de buurt statiegeld flessen. Doe jij ook mee?

Voor kinderen en jongeren: Wanneer je mee doet, dan is het leuk om dit te laten weten aan info@fietstegendiabetes.nl. Stuur ook een foto mee van jouw en je actie.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76