Inschrijven

Statiegeldactie

Help mee om geld bij elkaar te brengen voor onderzoek naar de behandeling van jongeren en kinderen met diabetes type 1 met de kunstmatige alvleesklier (de Inreda AP).

Donaties

€1.150,-
€250,-
Boni hooglanderveen - € 96 | Rest aan flessen - € 9 | Mary lindeman - € 706 | Barbara - € 12 | Support - € 9
Bekijk alle donaties

Sponsor deze actie

Emailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Waarom wij deze actie opgezet hebben.

Een statiegeldactie is laagdrempelig. Je hoeft alleen maar te beslissen of je je bonnetje doneert aan het goede doel of dat je het vaak 'luttele bedrag' voor jezelf houdt.

Na het inleveren van lege plastic flessen of bierflesjes- en kratten krijg je het statiegeld (-bonnetje) terug. Vaak is dit bedrag te verwaarlozen.

Maar tel je al het statiegeld van veel klanten bij elkaar op, dan ontstaat er een heel mooi bedrag. Supermarkten zijn daarom vaak bereid om mee te werken met goede doelen. En, zeg nou zelf, de kunstmatige alvleesklier (de Inreda AP) ook voor jongeren en kinderen met diabetes beschikbaar maken is toch een fantastisch doel.

Wat houdt deze actie in?

Help ons om geld bij elkaar te brengen voor onderzoek naar de veiligheid en de werkzaamheid van de kunstmatige alvleesklier (de Inreda AP) bij jongeren. Doneer hiervoor je statiegeld(-bonnen). En/of fiets naar de supermarkt(-en) bij jou in de buurt en vraag of ze het leuk vinden om mee te werken aan jou statiegeldactie voor dit goede doel.

Hoe jij kunt helpen bij deze actie:

Vraag de supermarkt bij jou in de buurt of ze je willen helpen met je statiegeldactie. Leg uit wat het doel van je statiegeldactie is. Vertel bijvoorbeeld over:
• Wat het betekent voor jongeren en kinderen om diabetes type 1 te hebben
• Wat de kunstmatige alvleesklier doet en wat deze behandeling mogelijk voor jongeren en kinderen kan gaan betekenen

Spreek af met de persoon waarmee je het gesprek hebt wanneer je de statiegeldposter of informatie box mag komen brengen of ophangen(Je kunt zelf een box of een poster maken, je mag ook een poster bij ons aanvragen). Maak na afloop van je statiegeldactie een afspraak om te informeren wat de opbrengst van je actie is. Overleg of je het geld zelf in ontvangst kunt nemen om het vervolgens met de naam van de supermarkt erbij te stort op de statiegeldactie van Fiets tegen Diabetes (of dat men het zelf wil storten). Laat ons ook weten wat de opbrengst is van je inzet. Vergeet de supermarkt niet te bedanken!

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76