Let op! In tegenstelling tot vorig jaar is inschrijven op de dag zelf niet meer mogelijk - i.v.m. Corona wordt een uiterste inschrijfdatum gehanteerd: 24 september 22.00 uur.

Inschrijven

Kerstmarktactie

Kerst: Voor een kind met diabetes is het nooit echt feest!

Donaties

€1.152,-
€500,-
anoniem - € 10 | MEN Technology & Media - € 2 | Liesbeth den H - € 55 | Liesbeth S - € 55 | Gerbrand - € 55
Bekijk alle donaties

Sponsor deze actie

Emailadres

Volledige naam (niet verplicht)

Donatiebedrag

Exclusief €0,35 transactiekosten.

Waarom wij deze actie opgezet hebben.

Kerst: Voor een kind met diabetes is het nooit echt feest! Maar met een kunstmatige alvleesklier is dit verleden tijd. We weten uit eigen ervaring wat feestdagen voor je kind met diabetes betekenen. Alleen al de stress zorgt ervoor dat je kind zich beroerd voelt. En ook, hoe machteloos voel je je als ouder. De kunstalvleesklier zal voor kinderen een geweldige stap de vooruit zijn naar vrijheid. Even niet de hele dag met je diabetes bezig zijn. We willen een gezond en zorgeloos leven voor ieder kind met diabetes type 1.

Wat houdt deze actie in?

Daarom hebben we (Roel en Aart, bestuursleden van stichting Fiets tegen Diabetes) onze stichting voorgedragen voor de goede doelen actie tijdens de kerstmarkt. De kerstmarkt die wordt georganiseerd door de scholen waar we werken. Het Morgen College, Start College, Landstede Mbo Harderwijk-A en – B in Harderwijk. Uit de aanmeldingen zijn we uitgekozen. Daar zijn we erg blij mee!

Collega’s kunnen tijdens de kerstmarkt ervoor kiezen hun kerstpakket of een deel ervan te doneren aan ‘onze kerstactie’. Vind u dit een mooie actie? Help ook mee! Ook u wordt van harte uitgenodigd een kerstgift te doen. Doneer via deze actiepagina.

Stichting Fiets tegen Diabetes

Hellenbeekstraat 153, 8081HV Elburg

KvK-nummer: 74088971

BTW-nummer: 859768570

Contact

info@fietstegendiabetes.nl

+316 249 541 76